Επιτρέπεται η οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αφού γίνει αναφορά της πηγής με ενεργό link που θα παραπέμπει τον αναγνώστη στη συγκεκριμένη σελίδα.

Σπετσοφάι


Σπετσοφάι
Πηγή εικόνας:papathanasiou-abee.gr


Υλικά:
·        1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε 1 έως 2 εκατοστά
·        2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
·        2 πιπεριές πράσινες
·        2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε μεγάλα ζάρια
·        2 ντομάτες κονκασέ κομμένες
·        αλάτι
·        πιπέρι
·        πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
·        200γρ φέτα κομμένη σε ζάρια





Εκτέλεση συνταγής:
Αρχικά βάζουμε τα λουκάνικα σε ένα ταψί, ψήνοντάς τα 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα σουρωτό και τα τοποθετούμε σ’ αυτό. Με αυτόν τον τρόπο θα αποβάλουμε το περιττό λίπος από το φαγητό μας. Μετά βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μας για 4-5 λεπτά. Ακολούθως, τοποθετούμε τα λουκάνικα μας πάλι σε ένα ταψί μαζί με τα λαχανικά μας και ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας, ανακατεύοντας πολύ καλά. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Τέλος, αφού βγάλουμε το φαγητό μας, προσθέτουμε από πάνω τη φέτα. Το φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία!!!





Γράφει ο Chef
Μιχάλης Μούτος 

Συντακτική επιμέλεια
Just boost it



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου