Υλικά:
·
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
·
1 πακέτο μανιτάρια λαζαρίνα
·
150γρ μπέικον ψιλοκομμένο
·
150γρ κρέμα γάλακτος
·
150γρ ανθότυρο
·
100γρ παρμεζάνα τριμμένη
·
50γρ ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής:
Αρχικά παίρνουμε τα μανιτάρια μας, βγάζουμε
τα κοτσανάκια ένα ένα και τα αφήνουμε στην άκρη. Ύστερα, τοποθετούμε σε μια
λαμαρίνα τα μανιτάρια μας και τα αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια τα περιχύνουμε
με λάδι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά. Αμέσως μετά, ετοιμάζουμε
την γέμιση, βάζοντας σε μια μπασίνα τα ψιλοκομμένα κοτσανάκια από τα μανιτάρια μας,
μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά και αφού
γεμίσουμε τα μανιτάρια μας, ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Το
φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία!!!
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Μιχάλης Μούτος
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου