Υλικά:
·
300 γραμμάρια
σοκολάτα κουβερτούρας
·
250 γραμμάρια
βούτυρο
·
5 αυγά
·
180 γραμμάρια
ζάχαρη
·
130 γραμμάρια
αλεύρι
Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο.
Σε μια μπασίνα χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη, με την βοήθεια ενός σύρματος
χειρός. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας στη μπασίνα με τα αυγά,
ανακατεύουμε και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι. Βουτυρώνουμε ελαφρώς τις θήκες
για το σουφλέ και ρίχνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα
για 8 λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!
Συντακτική επιμέλεια
Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου