Υλικά:
·
3 φιλέτα κοτόπουλο
·
15 γαρίδες τιγκερ 16/20
·
Εστραγκόν
·
Αλάτι
·
Πιπέρι
·
Λάδι
·
Κρασί για το σβήσιμο
·
Κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση συνταγής:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε
μικρά φιλετάκια και καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα κεφάλια και την ουρά. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε
το κοτόπουλο και 1λεπτό πριν το κοτόπουλό μας πάρει χρώμα, προσθέτουμε τις
γαρίδες. Αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα. Στη συνέχεια σβήνουμε
με κρασί. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και
το εστραγκόν και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να πήξει η κρέμα.
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου