Σοκολατάκια
Πηγή εικόνας:galsnguys.gr |
Υλικά:
·
3/4 του πακέτου πτι-μπερ
Παπαδοπούλου
·
3/4 του πακέτου κράκερ (το
κόκκινο πακέτο)
·
1 ζαχαρούχο γάλα
·
1 μερέντα μικρή
·
Κονιάκ (3-4 κουταλιές
της σούπας)
·
300-400 γραμμάρια
σοκολάτα γάλακτος
·
100 γραμμάρια λευκή
σοκολάτα προαιρετικά
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε τα κράκερ
και τα μπισκότα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα
υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και
τοποθετούμε στο ψυγείο έως ότου σφίξουν. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα
περίπου. Λιώνουμε την κουβερτούρα γάλακτος σε Μπεν Μαρί και περνάμε τα
σοκολατάκια. Ακολούθως τα τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσουν. Για το τέλος,
λιώνουνε σε Μπεν Μαρί την λευκή σοκολάτα και με την βοήθεια λαδόκολλας φτιάχνουμε
ένα χωνάκι και δημιουργώντας γραμμές για σχέδιο. Την
λευκή σοκολάτα την βάζουμε για το σχέδιο, πάνω από τα σοκολατάκια.
Αν θέλουμε μπορούμε να
βάλουμε και λίγα μικρά σμάρτις.
Καλή επιτυχία!!!
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου