·
500gr κοτόπουλο στήθος κομμένο σε φιλετάκια
·
300gr γάλα καρύδας
·
100-150gr κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά
·
Πάστα κάρυ λίγο καυτερή 20%
·
Αλάτι
·
πιπέρι
·
Ανανά κομμένο σε μικρούς κύβους
·
Κρασί λευκό για το σβήσιμο
·
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής:
Για αρχή, σοτάρουμε τα φιλετάκια μας σε ένα
βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρουν χρώμα, τα
αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια, βάζουμε 2-3 κουταλιές της σούπας κάρυ, ανάλογα
με το πόσο έντονο το θέλουμε στη γεύση. Αφού τα γυρίσουμε και από τις δύο
πλευρές, σβήνουμε με κρασί. Μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε το γάλα καρύδας και το αφήνουμε
να βράσει για 2 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε τον κομμένο ανανά με την κρέμα
γάλακτος και μόλις δέσει η σάλτσα μας, αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά. Το
φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε προαιρετικά με ρύζι.
Καλή επιτυχία!!!
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου