·
1 κιλό σπάλα χοιρινή
·
2 μέτρια κρεμμύδια
· 2 σκελίδες σκόρδο
·
150 γραμμάρια ελαιόλαδο
·
200 γραμμάρια κρασί λευκό
·
αλάτι
·
πιπέρι
·
ρίγανη
·
1 κουταλάκι της σούπας Corn flour
·
7- 8 μέτριες πατάτες καθαρισμένες
ολόκληρες
·
500 γραμμάρια νερό
Εκτέλεση συνταγής:
Παίρνουμε το χοιρινό μας και το κόβουμε σε χοντρά τετράγωνα κομματάκια, περίπου 5 εκατοστά το καθένα. Στη συνέχεια βάζουμε μία κατσαρόλα σε μέτρια
φωτιά. Θωρακίζουμε το χοιρινό μας από όλες τις πλευρές για 45 λεπτά και μετά
προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, συνεχίζοντας το σοτάρισμα για άλλα τρία με
τέσσερα λεπτά. Ακολούθως, σβήνουμε με κρασί. Αφού εξατμιστεί, προσθέτουμε τα
μπαχαρικά μας και το νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 45 λεπτά. Στη συνέχεια
ποσαρουμε τις πατάτες μας σε φριτέζα στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά. Αφού
τελειώσουμε με τις πατάτες, τις ρίχνουμε στο φαγητό μας και πέντε λεπτά πριν να είναι
έτοιμο, αραιώνουμε το κορν φλάουερ σε λίγο νερό δένοντας τη σάλτσα μας.
Συντακτική επιμέλεια
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Μιχάλης Μούτος
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου