Κοτοτηγανιά με
φέτα
·
1 μέτριο κρεμμύδι
·
70 γραμμάρια μουστάρδα
· 1 λεμόνι στυμμένο
·
αλάτι
·
πιπέρι
·
ρίγανη
·
100 γραμμάρια φέτα κομμένη σε ζάρια
·
100 γραμμάρια λευκό κρασί
·
1 κουτάκι μπύρα
·
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
·
100 γρ φέτα
Εκτέλεση συνταγής:
Αρχικά παίρνουμε το κοτόπουλο μας και το τεμαχίζουμε σε
χοντρά ζάρια. Ύστερα το τοποθετούμε σε ένα τάπερ και προσθέτουμε 50 γραμμάρια
λάδι και 150 γραμμάρια μπύρα. Το αφήνουμε να μαριναριστεί περίπου για 2 ώρες.
Όταν το κοτόπουλο μας είναι έτοιμο, σουρώνουμε καλά και το βάζουμε σε ένα
τηγάνι με μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το κοτόπουλο μας για τρία με τέσσερα λεπτά
και μόλις αρχίσει να ροδίζει, προσθέτουμε το κρεμμύδι μας συνεχίζοντας το
σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί. Όταν εξατμιστεί το
κρασί μας, προσθέτουμε 200 γραμμάρια νερό, τη μουστάρδα μας, τα μπαχαρικά μας
και συνεχίζουμε τη βράση για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Τέλος,
καθώς έχει φτάσει η ώρα να το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το λεμόνι και
τη φέτα μας. Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.
Συντακτική επιμέλεια
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Μιχάλης Μούτος
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου