Πένες με λουκάνικο και μοτσαρέλα
Πηγή εικόνας:olivemagazine.gr |
Υλικά:
·
500γραμ πέννες
·
100γρπιπερια Φλωρίνης κομμένη σε ζάρια
·
100γρ πιπεριά πράσινη κομμένη σε ζάρια
·
100 λευκό κρασί
·
200γρ λουκάνικο χωριάτικο κομμένο ροδέλες
·
200γρ μοτσαρέλα φρέσκια
·
50γρ ελαιόλαδο
·
1κρεμμύδι ψιλοκομμένο
·
200γρ ντομάτα κονκασέ
·
αλάτι
·
πιπέρι
·
πάπρικα
Εκτέλεση συνταγής:
Αρχικά βράζουμε τις πέννες μας σε κοχλάζον
αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και στη συνέχεια τις τοποθετούμε σε ένα σουρωτό. Αμέσως μετά, βάζουμε ένα τηγάνι
σε μέτρια φωτιά με ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μας για 3-4 λεπτά. Αφού σοτάρουμε τα λαχανικά μας, προσθέτουμε
τα λουκάνικα συνεχίζοντας το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά και σβήνουμε με λευκό
κρασί. Ακολούθως, ρίχνουμε τη ντομάτα κονκασέ με τα μπαχαρικά μας και το αφήνουμε
να πάρει μια βράση. Τέλος, προσθέτουμε τις πέννες μας και περιμένουμε να γλασάρει.
Στο σερβίρισμα προσθέτουμε φρέσκια μοτσαρέλα.
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Μιχάλης Μούτος
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου