·
1 κιλό σπάλα μοσχαρίσια κομμένη σε κύβους 2
με 3 εκατοστά
·
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
·
100 γραμμάρια κρασί λευκό
·
1 κρεμμύδι μέτριο
·
2 σκελίδες σκόρδο
·
500 γραμμάρια ντομάτα κονκασέ
·
μία κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
·
μία πιπεριά Φλωρίνης κομμένη καρέ
·
ένα κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
· 400 γραμμάρια νερό
·
500 γραμμάρια σπαγγέτι
·
αλάτι
·
πιπέρι
Εκτέλεση
της συνταγής:
Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα. Αφού
ζεσταθεί, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ύστερα
προσθέτουμε το κρέας και το θωρακίζουμε καλά για τρία με τέσσερα λεπτά.
Σβήνουμε με κρασί και στη συνέχεια προσθέτουμε την πιπεριά μας, αφήνοντάς το να
συνεχίσει τη βράση του για άλλα 10 λεπτά. Ενώ το αφήσουμε να πάρει βράση για 10
λεπτά, προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, τον πελτέ, 1 κουταλάκι του γλυκού
πάπρικα γλυκιά, το αλάτι, το πιπέρι και το νερό. Τέλος, βράζουμε για άλλα 40
λεπτά.
Το φαγητό μας συνοδεύεται με σπαγγέτι.
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Μιχάλης Μούτος
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου