·
400 γραμμάρια ημίσκληρο τυρί κομμένο σε κύβους
·
2 λουκάνικα κομμένα σε φέτες
·
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
·
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
·
400 γραμμάρια πιπεριές τρικολόρε κομμένες σε κύβους
·
5 κλωναράκια ρίγανη ή θυμάρι
·
70 ml ελαιόλαδο
·
6 φύλλα λαδόκολλας
·
αλάτι
·
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής:
Προθερμαίνουμε
το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζουμε το χοιρινό, το λουκάνικο, τις πιπεριές και
τα μυρωδικά σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το
κρεμμύδι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλείφουμε με ελαιόλαδο. Ακολούθως
προσθέτουμε το τυρί και ρίχνουμε το μείγμα σε μία λαδόκολλα. Διπλώνουμε τη
λαδόκολλα σαν φάκελο και την ακουμπάμε πάνω σε μία δεύτερη. Την κλείνουμε με
τον ίδιο τρόπο, μόνο που αυτή την φορά το άνοιγμα θα πρέπει να είναι από την
αντίθετη πλευρά, για να μη φεύγουν τα υγρά κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Διπλώνουμε τις υπόλοιπες λαδόκολλες και στο τέλος δένουμε το πακέτο με σπάγκο
μαγειρικής. Τοποθετούμε το πακέτο σε ένα ταψί και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς
για 2 ώρες.
Καλή
επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Μιχάλης
Μούτος
Συντακτική επιμέλεια
Just boost
it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου