Ελληνική
μακαρονάδα
Πηγή εικόνας:akross.info |
Υλικά:
·
1 μελιτζάνα
·
αλάτι
·
πιπέρι
·
4 κσ ελαιόλαδο
·
500 γρ πένες
·
100 γρ λουκάνικο χωριάτικο
·
1 κρεμμύδι
·
1 σκελίδα σκόρδο
·
1 κσ κάπαρη
·
1 κσ ελιές σε ροδέλες
·
250 γρ φέτα
·
300 γρ ντοματίνια πολύχρωμα
·
φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση συνταγής:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους
200 βαθμούς. Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια τις
τοποθετούμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και ψήνουμε για 10 λεπτά,
ενώ ταυτόχρονα βράζουμε τις πένες. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο
και σοτάρουμε το λουκάνικό μας για 2 λεπτά. Ακολούθως προσθέτουμε το αλάτι, το
πιπέρι, τις ελιές, την κάπαρη, τις πένες και ανακατεύουμε. Μετά από ένα σύντομο
ανακάτεμα, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Προσθέτουμε τη μελιτζάνα, την
τριμμένη φέτα και τα ντοματίνια που έχουμε κόψει νωρίτερα και ανακατεύουμε.
Τέλος, πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου