Επιτρέπεται η οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αφού γίνει αναφορά της πηγής με ενεργό link που θα παραπέμπει τον αναγνώστη στη συγκεκριμένη σελίδα.

Τάρτα μήλου σε σφολιάτα με παγωτό βανίλια

Τάρτα μήλου σε σφολιάτα με παγωτό βανίλια
Πηγή εικόνας:funkycook.gr



Υλικά:
·        130 γρ φύλλο σφολιάτας ανοιγμένο
·        30 γρ βούτυρο
·        40 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
·        280 γρ πράσινο μήλο κομμένο σε φέτες
·        ζάχαρη άχνη
·        παγωτό βανίλια




Εκτέλεση συνταγής:
Κόβουμε τη σφολιάτα σε διάμετρο 20 εκατοστών. Στη συνέχεια την τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί μαζί με το μήλο μας και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες. Ακολούθως, αλείφουμε τη σφολιάτα με βούτυρο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά. Τέλος, βγάζουμε τη σφολιάτα από το φούρνο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Σερβίρουμε με παγωτό.
Καλή επιτυχία!!!






Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου