Τάρτα μήλου σε σφολιάτα με παγωτό βανίλια
Πηγή εικόνας:funkycook.gr |
Υλικά:
·
130 γρ φύλλο σφολιάτας
ανοιγμένο
·
30 γρ βούτυρο
·
40 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
·
280 γρ πράσινο μήλο κομμένο σε
φέτες
·
ζάχαρη άχνη
·
παγωτό βανίλια
Εκτέλεση συνταγής:
Κόβουμε τη σφολιάτα σε διάμετρο 20 εκατοστών. Στη
συνέχεια την τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί μαζί με το μήλο
μας και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες. Ακολούθως, αλείφουμε τη σφολιάτα με
βούτυρο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 25 με 30
λεπτά. Τέλος, βγάζουμε τη σφολιάτα από το φούρνο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη
άχνη. Σερβίρουμε με παγωτό.
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου