Επιτρέπεται η οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αφού γίνει αναφορά της πηγής με ενεργό link που θα παραπέμπει τον αναγνώστη στη συγκεκριμένη σελίδα.

Βίδες με πανσέτα, φιστίκια και μαντζουράνα.

Βίδες με πανσέτα, φιστίκια και μαντζουράνα.
Πηγή εικόνας:arttable.gr


Υλικά:
·        1/2 κιλό βίδες
·        3 κουταλιές βούτυρο
·        1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
·        4 φέτες πανσέτα καπνιστή
·        1+1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
·        3/4 κούπα φιστίκια ψιλοκομμένα
·        2 κλαδάκια μαντζουράνα
·        1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
·        αλάτι
·        πιπέρι




Εκτέλεση συνταγής:
Σε καυτό βούτυρο σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε την πανσέτα κομμένη σε κύβους. Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα φιστίκια, το αλάτι, το πιπέρι, τη μαντζουράνα και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για λίγα λεπτά. Ακολούθως, βράζουμε τις βίδες Al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε. Τέλος τις ρίχνουμε στη σάλτσα, τις ανακατεύουμε καλά και τις σερβίρουμε πασπαλίζοντας με παρμεζάνα.
Καλή επιτυχία!!!




Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας

Συντακτική επιμέλεια
Just boost it


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου