Υλικά:
·
1/2 κιλό βίδες
·
3 κουταλιές βούτυρο
·
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
·
4 φέτες πανσέτα καπνιστή
·
1+1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
·
3/4 κούπα φιστίκια ψιλοκομμένα
·
2 κλαδάκια μαντζουράνα
·
1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
·
αλάτι
·
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής:
Σε καυτό βούτυρο σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε
την πανσέτα κομμένη σε κύβους. Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα
φιστίκια, το αλάτι, το πιπέρι, τη μαντζουράνα και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για
λίγα λεπτά. Ακολούθως, βράζουμε τις βίδες Al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε.
Τέλος τις ρίχνουμε στη σάλτσα, τις ανακατεύουμε καλά και τις σερβίρουμε
πασπαλίζοντας με παρμεζάνα.
Καλή επιτυχία!!!
Συντακτική επιμέλεια
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου