Επιτρέπεται η οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αφού γίνει αναφορά της πηγής με ενεργό link που θα παραπέμπει τον αναγνώστη στη συγκεκριμένη σελίδα.

Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα


Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα
Πηγή εικόνας:minervahorio.gr



Υλικά:
·        6 φιλέτα μπακαλιάρου
·        2 σκελίδες σκόρδο
·        1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
·        30 γραμμάρια τζίντζερ
·        2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
·        1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
·        2 κουταλιές του γλυκού κύμινο σε σκόνη
·        1 κουταλάκι του γλυκού μαραθόσπορο
·        600 γραμμάρια ντομάτα κονκασέ
·        200 γραμμάρια νερό
·        Αλάτι
·        Πιπέρι
·        2 κουταλιές της σούπας φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο



Εκτέλεση:
Αρχικά προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο μέχρι να ζεσταθεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, την πιπεριά, το τζίντζερ και σοτάρουμε για 1 έως 2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Ακολούθως ρίχνουμε το νερό μας, το αλάτι, το πιπέρι, την ντομάτα και βράζουμε για 2 έως 3 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε το κύμινο, το μαραθόσπορο, τον μπακαλιάρο και μαγειρεύουμε 6 με 8 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα μας. Σε περίπου 10 λεπτά, το φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με ρύζι και ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Καλή επιτυχία!!!





Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου