Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα
Πηγή εικόνας:minervahorio.gr |
Υλικά:
·
6 φιλέτα μπακαλιάρου
·
2 σκελίδες σκόρδο
·
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
·
30 γραμμάρια τζίντζερ
·
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
·
1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
·
2 κουταλιές του γλυκού κύμινο σε σκόνη
·
1 κουταλάκι του γλυκού μαραθόσπορο
·
600 γραμμάρια ντομάτα κονκασέ
·
200 γραμμάρια νερό
·
Αλάτι
·
Πιπέρι
·
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο κόλιανδρο
ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Αρχικά προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα το
ελαιόλαδο μέχρι να ζεσταθεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, την πιπεριά, το
τζίντζερ και σοτάρουμε για 1 έως 2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Ακολούθως
ρίχνουμε το νερό μας, το αλάτι, το πιπέρι, την ντομάτα και βράζουμε για 2 έως 3
λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε το κύμινο, το μαραθόσπορο, τον μπακαλιάρο και
μαγειρεύουμε 6 με 8 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα μας. Σε περίπου 10 λεπτά, το
φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με ρύζι και ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Καλή επιτυχία!!!
Καλή επιτυχία!!!
Γράφει ο Chef
Νίκος Δρίβας
Συντακτική επιμέλεια
Just boost it
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου